homepage

U heeft geen flash geinstalleerd, daarom is helaas de kopafbeelding niet beschikbaar.

MKBKeurmerk

 

Maak het verschil

Nederland kent ongeveer 970.000 MKB-bedrijven. 970.000 bedrijven die steeds vaker en meer online zaken doen. U kunt daartussen in positieve zin opvallen en u onderscheiden door het naleven van de keurcode van het MKBKeurmerk.

 

Met het MKBKeurmerk laat u zien dat u eerlijk en betrouwbaar zaken doet. En dat vertrouwen leidt tot meer omzet. Zeker zaken doen.

 

Wanneer mkbkeurmerk Standaard?

U mag het MKBKeurmerk voeren als u gedragsregels van de keurcode naleeft. Bij goedkeuring van uw aanmelding mag u het logo van MKBKeurmerk op uw website doorvoeren. 

 

wanneer mkb keurmerk Plus?

U mag het MKBKeurmerk Plus voeren als u de gedragsregels van de Keurcode naleeft. Anders dan bij Standaard wordt bij Plus door de Stichting MKBKeurmerk periodiek getoetst of u deze regels naleeft. Bij goedkeuring ontvangt u het certificaat MKBKeurmerk+ en mag u het logo van MKBKeurmerk Plus op uw website doorvoeren.

Lees de gedragsregels van de keurcode

 

Specialisaties

Zowel Standaard als Plus kunnen worden uitgebreid met een aantal deelcertificaten waarmee u specifieke kenmerken van uw dienstverlening kunt benadrukken.

Meer weten over Specialisatie mogelijkheden? Klik hier! 

 

Ook Keurmerkdrager worden? Meld u vandaag nog aan!

Bedrijven uit Handelsregister te vinden via Google Maps

bron: www.kvk.nl

(4 oktober 2006)
 

Google heeft een dienst, waarmee gebruikers locale informatie, bedrijven en diensten kunnen vinden. Deze innovatieve service combineert onder andere de informatie van bedrijven in het handelsregister met de locale informatie van Google’s index van miljarden internetpagina’s, waardoor mensen op een eenvoudige wijze locale informatie kunnen vinden.
Google Maps zal beschikbaar zijn op Pc’s en op mobiele telefoons.